Aanbouw

Met een aanbouw creëert u extra ruimte aan uw eigen huis. Heeft u dus behoefte aan meer bewegingsvrijheid, maar wilt u niet verhuizen? Dan is een aanbouw de ideale oplossing. Aanbouw komt in veel verschillende vormen, denk bijvoorbeeld aan een serre, bijkeuken of garage.

Aanbouw Amsterdam         Aanbouw Amsterdam

 

Wat is een aanbouw?

Een aanbouw is een extra ruimte die aan het huis wordt gebouwd. Omdat het hierbij gaat om nieuwbouw, zal het plaatsen van een aanbouw redelijk wat tijd in beslag nemen. Daar staat wel tegenover dat wij de aanbouw helemaal naar uw wens kunnen ontwerpen en bouwen. Zo kunt u zelf een stijl uitkiezen (bijvoorbeeld modern of juist klassiek) en heeft u ook een keuze in de materialen die gebruikt worden, zoals hout, kunststof of glas.
 

Waarom een aanbouw?

Veel mensen vinden een aanbouw een goede investering in hun woning. Hoewel de verbouwing vaak niet goedkoop is, krijgt u er wel heel veel voor terug. Daarnaast is het plaatsen van een aanbouw altijd goedkoper dan een verhuizing! Een aantal voordelen van een aanbouw zijn:

  • Met een aanbouw creëert u meer ruimte in de woning;
  • De aanbouw zorgt voor meer natuurlijk licht, zeker als het gaat een glazen serre of de plaatsing van een dakraam;
  • Dankzij de extra toevoeging stijgt de waarde van uw huis, wat weer van pas kan komen bij eventuele verkoop van de woning.
  • Momenteel zijn we bezig met een aanbouw in Blaricum, zie afbeeldingen hieronder voor het proces.

Aanbouw Villa

Aanbouw

Aanbouw Blaricum

Aanbouw Blaricum

Aanbouw vloer

Aanbouw bij CIA Bouwbedrijf

Het plaatsen van een aanbouw is een van de specialiteiten van CIA Bouwbedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaringen en vakmanschap kunnen wij de verbouwing vakkundig voor u uitvoeren. Uw wensen staan hierbij centraal, alles is mogelijk bij CIA. Naast aanbouw kunnen wij ook dakopbouw, renovatie en volledige verbouwingen verzorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of vraag vrijblijvend een offerte voor een aanbouw aan bij CIA Bouwbedrijf.

Mail ons