Aanbouw Huis

Met een aanbouw aan uw huis krijgt u snel meer woonruimte in huis. Wilt u niet verhuizen, maar toch die extra meters ruimte in huis? Dan is aanbouw of uitbouw een goede oplossing. Aanbouwen is het bouwen of plaatsen van een nieuwe ruimte aan huis, terwijl uitbouwen het verlengen van een bestaande ruimte is.

Verschillende soorten aanbouw huis

Er zijn verschillende vormen van aanbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

Een serre aanbouw is een glazen aanbouw aan huis, perfect voor een loungeruimte of om te vullen met de mooiste bloemen. Dit zorgt voor een fijne overgang tussen huis en tuin en maakt voor de ideale plek om heerlijk te ontspannen. Een erker is een aanbouw die niet heel diep is en direct verbonden is met de ruimte waaraan is aangebouwd, er zit dus geen deur tussen de twee ruimtes. Een aanbouw veranda is een gedeeltelijk open aanbouw, een soort afdak aangebouwd in het verlengde van de gevel als het ware.

CIA Bouwbedrijf voor opbouw, uitbouw en aanbouw aan huis

Aanbouw aan huis maakt uw huis meer waard en is daarom altijd een gunstige investering, mits de aanbouw goed uitgevoerd wordt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het huis en de aanbouw een geheel vormen en dat er veel daglicht binnenkomt. Aanbouw levert dus meer woonruimte en een hogere waarde van uw huis op. Daarnaast is het een stuk goedkoper en minder tijdrovend dan verhuizen. Ideaal dus! Wilt u ook een aanbouw aan huis laten bouwen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan voor uw aanbouw aan huis in:

Informatie aanvragen