Aanbouw Huis in Zwanenburg

Wilt u aanbouw aan uw huis in Zwanenburg? Aanbouwen is het plaatsen of opbouwen van een losstaande ruimte aan uw woning of garage. Op deze manier hoeft u weinig aan te passen aan de huidige structuur van uw huis, maar creëert u toch een extra ruimte voor bijvoorbeeld een aanbouw keuken, garage of serre. Het is mogelijk ook mogelijk om de aanbouw met een opening in de aangebouwde ruimte te maken, zodat de aanbouw ook vanuit huis toegankelijk is. Creëer ook meer woonruimte en vergroot de waarde van uw huis met aanbouw aan huis in Zwanenburg.

 

Informatie aanvragen

 

Casco of prefab aanbouw huis

Er zijn grofweg twee soorten aanbouw: casco aanbouw en prefab aanbouw aan huis. Prefab komt van het woord prefabricage en houdt in dat de aanbouw al gedeeltelijk of volledig in elkaar wordt gezet in de fabriek of werkplaats, waarna de aanbouw op locatie wordt geplaatst. Op deze manier zijn er minder arbeidsuren nodig, wat scheelt in de kosten in vergelijking met een casco aanbouw. Als u kiest voor casco aanbouw, wordt de aanbouw op locatie gebouwd. Casco aanbouw is een aanbouw aan huis met fundering, maar is nog niet volledig afgewerkt. Als u handig bent kunt u dit zelf goed doen, maar ook de afwerking doen wij graag voor u. Op deze manier bent u in een keer voorzien van een prachtig afgewerkte aanbouw.

 

Kosten aanbouw huis

Natuurlijk wilt u weten wat uw aanbouw gaat kosten. De aanbouw huis kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Kosten voor uw aanbouw aan huis in Zwanenburg zijn natuurlijk afhankelijk van de soort aanbouw die u kiest. Enkele aanbouw huis voorbeelden zijn een aanbouw serre, een aanbouw veranda en een stenen aanbouw ruimte voor bijvoorbeeld een keuken;

  • Of u kiest voor een casco aanbouw of prefab aanbouw heeft ook invloed op het uiteindelijke kostenplaatje. Een prefab aanbouw is over het algemeen namelijk goedkoper dan een casco aanbouw;

  • Daarnaast is de prijs van de aanbouw aan huis ook afhankelijk van het materiaal van de aanbouw. Een houten aanbouw is bijvoorbeeld goedkoper dan een stenen aanbouw aan huis. 

Voor een goede indicatie van de aanbouw kosten kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. 

 

Aanbouwen aan huis met CIA Bouwbedrijf

Meer woonruimte, een hogere waarde van uw huis en volledig naar uw wensen, een aanbouw aan huis is een investering met veel voordelen. Wilt u ook een aanbouw aan uw huis laten bouwen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken graag met u mee over de perfecte aanbouw aan uw huis in Zwanenburg.

 

Informatie aanvragen Bel: +316 30 59 58 59 voor advies