Aanbouw Keuken

Een aanbouw keuken is een extra ruimte die aan het huis wordt gebouwd, dat ruimte biedt voor een keuken. Er zijn grofweg twee soorten aanbouwkeukens: casco aanbouw keukens en prefab aanbouw keukens. Casco aanbouw is een vorm van aanbouw dat volledig op maat gemaakt wordt voor uw huis en naar uw wensen. Prefab aanbouw komt van het woord prefabricage aanbouw en houdt in dat het een soort standaard model aanbouw is, dat in verschillende maten van te voren gebouwd kan worden in de fabriek. Deze prefab aanbouw wordt dan bijna in zijn geheel geleverd en geplaatst. Deze vorm van aanbouw is vaak goedkoper, omdat het een standaardmodel is en er minder arbeidsuren nodig zijn voor de oplevering. 

Informatie aanvragen

Een aanbouw keuken van CIA Bouwbedrijf

Wilt u ook meer ruimte voor uw keuken, voor bijvoorbeeld een kookeiland of een extra groot keukenblad? Dan is een aanbouw keuken vaak een vrij kostenbesparende oplossing, hiervoor hoef je immers niet helemaal te verhuizen. Met een vergunning van de gemeente kunnen wij snel aan de slag met uw aanbouw keuken! Wilt u liever uw huidige keuken vergroten? Dan is een uitbouw keuken misschien meer geschikt. Het verschil tussen keuken aanbouw en keuken uitbouw is dat aanbouw het bouwen van een extra ruimte aan het huis is, terwijl uitbouw het verlengen van een bestaande ruimte is. Wat beter bij u past en minder kost is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  • Het formaat van uw uitbouw of aanbouw keuken;

  • Uw budget voor de uitbouw of aanbouw van uw keuken;

  • Of u liever een op maat gemaakte ofwel casco aanbouw of uitbouw heeft, of dat een prefab aanbouw of uitbouw prima geschikt is;

  • Ten slotte hangt of een uitbouw of aanbouw keuken beter geschikt is af van of u verder nog speciale wensen heeft voor uw huisuitbreiding, zoals een dakraam in uw nieuwe keuken.

Bij CIA Bouwbedrijf werken wij graag met u samen om de aanbouw keuken te bouwen die u voor ogen heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een uitbouw of aanbouw keuken aan uw huis? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw aanbouw keuken in: