Aanbouw Keuken Aerdenhout

Ook voor een aanbouw keuken Aerdenhout zit u bij CIA Bouwbedrijf goed! Wij kunnen snel en voordelig uw keuken uitbouwen in Aerdenhout. Er zijn verschillende opties voor een keuken uitbouw. Zo is het mogelijk simpelweg uw keuken uit te bouwen, maar het is ook mogelijk een aanbouw met opbouw te bouwen voor ook meer woonruimte op de eerste verdieping. Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, we staan u graag te woord!

Informatie aanvragen
 

Kosten aanbouw keuken

Hoe duur uw keuken aanbouw in Aerdenhout ongeveer zal zijn is niet zomaar te zeggen. De kosten voor uw keuken uitbouwen zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren:
Aanbouw Keuken

  • Uiteraard is het formaat van de aanbouw keuken van invloed op het uiteindelijke kostenplaatje. Wilt u een bredere uitbouw of een uitbouw met extra verdieping? Dan bent u meer kwijt dan bij een standaard keuken uitbouw;

  • Voor een aanbouw keuken zijn er grofweg twee mogelijkheden: een casco aanbouw en een prefab aanbouw. Aangezien er voor een prefab aanbouw standaard maten zijn en deze in de fabriek gemaakt wordt, is dit goedkoper dan een casco aanbouw die op maat wordt gemaakt;

  • Het type keuken heeft ook invloed op de uiteindelijke kosten voor de aanbouw keuken. Hieronder vallen ook kosten voor bijvoorbeeld het demonteren van de oude keuken;

  • Heeft u speciale wensen voor uw keuken aanbouw, zoals een dakraam? Dan zorgen wij dat dat geregeld wordt. Ook dit heeft uiteraard wel invloed op de totale kosten van de keuken uitbouw. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een duidelijk kostenplaatje van uw aanbouw keuken!

Casco aanbouw of prefab aanbouw?

Zoals hierboven genoemd zijn er twee soorten aanbouwkeukens: casco aanbouw keukens en prefab aanbouw keukens. Een prefab aanbouw is een soort standaard aanbouw, beschikbaar in verschillende formaten. Deze aanbouw keuken wordt in onze werkplaats in elkaar gezet en dan in zijn geheel geleverd. Dit zorgt ervoor dat uw keuken in aanbouw sneller af is en u minder betaalt voor de aanbouw. Met een casco aanbouw heeft u daarentegen weer meer vrijheid, aangezien deze op maat wordt gemaakt en gemakkelijk aan uw wensen kan worden aangepast. Naast keuken uitbouw, zijn er nog meer soorten aanbouw mogelijk om meer woonruimte te creĆ«ren. 

Keuken uitbouwen Aerdenhout

Met een aanbouw keuken heeft u meer ruimte in of voor uw keuken. Zo kunt u uw keuken uitbreiden met bijvoorbeeld een kookeiland of een keukentafel. Wilt u ook een prefab aanbouw keuken laten plaatsen of een volledige keuken aanbouw laten ontwerpen en opleveren? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw aanbouw keuken. 

 

Informatie aanvragen Bel: +316 30 59 58 59 voor advies