Aanbouw Veranda

Met een aanbouw veranda maakt u uw tuin helemaal af! Een veranda aan huis creëert een fijne zitplek, wat het weer ook doet. Daarnaast zorgt een aanbouw veranda ook nog eens voor een mooie overgang van uw huis in uw tuin, zo worden uw huis en tuin echt een geheel! Er zijn verschillende soorten veranda’s, gemaakt van verschillende materialen en in verschillende stijlen. Welke veranda bij uw huis en tuin past hangt af van uw huis en uw stijl. Een houten aanbouw veranda creëert bijvoorbeeld een hele andere stijl dan een aluminium veranda met glazen plafond. 

Informatie aanvragen

De perfecte aanbouw veranda aan huis

Een overkapping of veranda is een soort is een soort afdak aan uw huis. Deze vorm van aanbouw ziet u steeds vaker terug in nieuwbouwhuizen, omdat het allerlei voordelen biedt:

  • Een aanbouw veranda is een relatief goedkope vorm van aanbouw;

  • Voor een veranda of overkapping aan huis bouwen heeft u vaak geen vergunning van uw gemeente nodig;

  • De ruimte onder de veranda maakt voor de ideale plek voor een terras of loungeplek;

  • Onder de veranda zit u altijd lekker droog en bent u beter beschermd tegen de wind, maar ook bij een felle zon zit u beschermd tegen de schadelijke UV-straling; 

  • Een veranda draagt bij aan de uitstraling en waarde van uw huis, doordat het net dat extra beetje luxe aan uw huis toevoegt.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten overkappingen aan huis mogelijk, van een eenvoudige houten veranda tot een moderne aanbouw veranda gecombineerd met serre aanbouw. Wilt u nu ook zo een mooie aluminium, kunststof of houten veranda bouwen? Een aanbouw veranda plaatsen wij bij CIA Bouwbedrijf ontzettend snel en vakkundig, vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan voor een aanbouw veranda aan uw huis in: