Aanbouw Veranda Abcoude

Een aanbouw veranda is een overkapping die verbonden is aan uw woning, deze is meestal aan de achtergevel bevestigd. Er zijn verschillende manieren om uw woning te verlengen, zoals een overkapping, veranda of aanbouwen. Het voordeel van een aanbouw veranda is dat u buiten in de frisse lucht zit, maar wel droog zit en minder last heeft van wind. Daarnaast is een aanbouw veranda in Abcoude goedkoop in vergelijking met aanbouw en opbouw. 

Informatie aanvragen

Verschillende soorten overkapping aan huis

Er zijn verschillende stijlen aanbouwveranda's, waardoor er altijd een geschikte stijl voor uw huis en tuin mogelijk is. De meest gekozen materialen voor overkappingen zijn hout, kunststof en aluminium. Deze materialen voor overkappingen hebben hun eigen voordelen en nadelen:

  • Een houten overkapping aan huis heeft een natuurlijke uitstraling en kan gemakkelijk worden bewerkt en geverfd om bij de stijl van uw huis en tuin te passen. Een aanbouw veranda van hout heeft echter wel meer onderhoud nodig dan een van aluminium of kunststof. Het hout moet namelijk bewerkt worden om tegen verschillende weersomstandigheden te kunnen en moet eens in de zoveel jaar opnieuw geverfd worden;

  • Een aluminium aanbouw veranda vereist minder onderhoud dan een houten overkapping, maar creëert ook een hele andere uitstraling dan een houten aanbouw veranda;

  • Kunststof overkappingen zijn over het algemeen het meest goedkoop en ook gemakkelijk te plaatsen. Veranda’s van kunststof hebben echter niet dezelfde natuurlijke uitstraling als houten overkappingen. 

Weeg de voordelen en nadelen van de verschillende materialen voor uzelf af bij het maken van een keuze voor een aanbouw veranda in Abcoude. 

Houten veranda aan huis in Abcoude

Houten terrasoverkappingen zijn steeds vaker terug te zien in menig tuin en woonmagazine. Het is mogelijk een houten aanbouw veranda met plat dak te plaatsen, maar ook een schuin dak is goed mogelijk. Een veranda met plat dak heeft een moderne uitstraling, terwijl een schuin dak juist doet denken aan de klassieke Franse stijl tuinen. Door het hout te verven kunt u de overkapping gemakkelijk stijlen en bij uw huis laten aansluiten. Bekijk ook onze andere aanbouw mogelijkheden voor uw huis!

CIA Bouwbedrijf voor aanbouw en opbouw

Van de veranda bouwtekening tot de oplevering: Bij CIA Bouwbedrijf staat uw aanbouw veranda in Abcoude binnen de kortste keren bij u in de tuin! Met een overkapping aan huis kunt u buiten uit de zon zitten. Wilt u ook een aanbouw veranda in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de kosten van een aanbouw veranda!

Informatie aanvragen 

aanbouw veranda