Aannemer

Een aannemer leidt uw bouwproject in goede banen en zorgt ervoor dat alle bouwactiviteiten zorgvuldig worden uitgevoerd. CIA Bouwbedrijf is zo’n aannemer die u graag het werk uit handen neemt en het overzicht voor u bewaart. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie of de bouw van een complete, nieuwe woning: wij helpen je als aannemers om al je woonwensen te realiseren.

Informatie aanvragen
 

Wat is een aannemer?

Voordat u besluit een aannemer voor uw project in te schakelen, wilt u natuurlijk weten wat een aannemer nou eigenlijk precies is. Wat doet een aannemer en waarom zou u met een aannemer in zee gaan? De betekenis van ‘aannemer’ is iemand die de verantwoordelijkheid neemt voor het realiseren en coördineren van een bouwproject. Daarbij kan het om allerlei verschillende soorten bouwprojecten gaan:

  • badkamer door aannemer laten verbouwen;
  • uw complete huis laten bouwen door aannemer;
  • een uitbouw of aanbouw laten plaatsen door aannemersbedrijf;
  • een bouwbedrijf een dakkapel of dakopbouw laten plaatsen.

Tijdens de bouw is de aannemer uw aanspreekpunt. Hij of zij richt de werkplaats in, stuurt bouwlieden en timmerlui aan en zorgt ervoor dat alle activiteiten volgens planning verlopen.

Verbouw of restauratie door aannemer laten verzorgen

Een mogelijk bouwproject waar u een aannemer voor in kunt schakelen is de restauratie van een oude woning of monument. Bij restauraties komt heel wat zorgvuldigheid en vakkennis kijken. Daarom voert een aannemer voor de bouw eerst een uitgebreide analyse uit om precies te weten wat er moet gebeuren. Op basis hiervan wordt een planning opgesteld en worden de juiste vakmensen ingeschakeld. Bij een restauratie is het de bedoeling dat het bouwwerk in zijn originele staat wordt hersteld. Vanwege de kwetsbaarheid van het materiaal zijn er enkel echte experts aan het werk.

De kosten van een aannemer

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het inhuren van een aannemer. Deze kosten verschillen per project. Aan het restaureren van een oud huis hangt uiteraard een wat groter prijskaartje dan aan het verbouwen van een toilet of een gevelrenovatie. We zijn altijd transparant over de kosten en houden niets voor u achter. Van te voren ontvangt u een offerte die aannemer en u samen met elkaar opstellen. Hoe zit het met garantie en aannemer? De aannemer is tijdens de bouw geheel aansprakelijk voor de uitvoer van de bouwactiviteiten. Maar ook na de oplevering blijft de aannemer aansprakelijk voor eventuele verborgen gebreken. De precieze garanties hangen uiteraard af van het contract. Vraag hiernaar tijdens het opstellen van het contract. CIA Bouwbedrijf is als aannemer actief in de volgende regio’s: