Aannemersbedrijf Amsterdam

Ons aannemersbedrijf in Amsterdam is met 30 jaar ervaring een specialist op het gebied van dakopbouw en nieuwbouw. CIA Bouwbedrijf gaat graag met u in gesprek over uw eigen woonsituatie en komt zo met een passende maatwerkoplossing. Of het nu gaat om een uitbouw van uw keuken of de aanleg van een veranda: we nemen u mee in het hele bouwproces en leveren uitstekend werk af.

Informatie aanvragen
 

Wat is een aannemersbedrijf?

Wellicht vraagt u zich af of een aannemersbedrijf u bij uw project kan helpen. Daarom wilt u eerst wat meer informatie vergaren over de werkzaamheden van een aannemer. De betekenis van ‘aannemer’ is een organisatie die bouwactiviteiten coördineert en realiseert. De aannemerij is verantwoordelijk voor het goede verloop van de bouwprojecten, zodat alles naar uw wensen en eisen wordt uitgevoerd. Een aantal mogelijke bouwprojecten die ons aannemersbedrijf in Amsterdam op zich neemt:

Aannemersbedrijf Amsterdam

Aannemers bedrijf Amsterdam

Aannemersbedrijf in Amsterdam
Verschillen tussen een dakopbouw en dakkapel

Twee mogelijke projecten in Amsterdam die een bouwbedrijf op zich kan nemen is het plaatsen van een dakopbouw of een dakkapel. Beide projecten zijn gericht op het uitbreiden van de woonruimte. Maar wat is precies het verschil? Een dakkapel wordt altijd op een schuin dak geplaatst en steekt dus uit. Voor de uitbouw zijn geen of nauwelijks aanpassingen aan de woning nodig. Een dakopbouw kan zowel op een schuin als op een plat dak worden gezet. Een voorbeeld van een dakopbouw is een nokverhoging, waarbij een schuine kant van het dak wordt verlengd. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een uitbouw op een plat dak. Bij een dakopbouw is dus vaak meer mogelijk dan bij een dakkapel. Voor het plaatsen van een dakopbouw is echter wel vaak een vergunning nodig. Ons aannemersbedrijf in Amsterdam denkt graag met je mee over de oplossing die het beste bij uw woning past.
 

Wat een aannemers bedrijf kan betekenen voor uw nieuwbouwproject

Ons aannemersbedrijf in Amsterdam helpt niet alleen bij de aanbouw en uitbouw van uw woning, maar realiseert ook nieuwbouw. Een aantal zaken waar de aannemer zich mee bezighoudt:

  • het leveren van de grond;
  • de start van het bouwproject;
  • de bouwtijd;
  • de bouw van de woning;
  • het verzekeren van de woning;
  • het opleveren van de woning.
     

badkamer verbouwen

Anneme

 

Innovatief en betrouwbaar aannemersbedrijf in Amsterdam 

CIA Bouwbedrijf is tijdens al uw bouwprojecten een betrouwbare partner. Wij zorgen er als aannemersbedrijf in Amsterdam voor dat alles op rolletjes loopt en houden u tijdens het gehele proces op de hoogte van de vorderingen. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen.

Informatie aanvragen