Badkamer Verbouwen

Voor uw badkamer verbouwen is CIA Bouwbedrijf is uw partner. Wilt u een nieuwe badkamer of uw badkamer voorzien van nieuwe elementen, maar bent u niet van plan om voor langere tijd in een verbouwing te zitten? Bij CIA Bouwbedrijf zorgen wij voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw badkamerrenovatie. Er zijn verschillende soorten badkamerrenovaties. Denk hierbij aan:

  • Complete badkamer renovatie;
  • Het plaatsen van een nieuw bad of nieuwe douche;
  • Het installeren van een inloopdouche inclusief tegelwerk;
  • Wastafel montage;
  • Elektrische vloerverwarming installeren.

Bij ons kunt u terecht voor kleine badkamer verbouwingen, maar ook voor grotere verbouwingen in en om het huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie wat wij als bouwbedrijf voor uw project kunnen betekenen!

Badkamerrenovatie door CIA Bouwbedrijf

Van het installeren van een nieuw bad of douche tot het plaatsen van een complete badkamer inclusief montage, bij CIA Bouwbedrijf kunt u terecht met al uw wensen voor uw badkamer renovatie. Geniet ook van een volledig nieuwe badkamer van hoge kwaliteit, verzorgd door onze specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw badkamer precies wordt wat u voor ogen had. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of de kosten voor een badkamer verbouwen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over uw badkamer verbouwen bij CIA Bouwbedrijf. 

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies