Badkamer Verbouwen Westpoort

Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Westpoort? Een badkamer verbouwen is een klus waar veel bij komt kijken, maar omdat u natuurlijk niet te lang in een verbouwing wilt leven kunnen wij bij CIA Bouwbedrijf zorgen voor een snelle renovatie van uw badkamer. Of u nu een nieuwe douche of nieuw bad wilt plaatsen of een volledig nieuwe badkamer wilt laten ontwerpen en installeren, het kan bij CIA Bouwbedrijf! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen en de kosten voor een badkamer verbouwen.

Informatie aanvragen                                                     

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 

badkamer verbouwen oud

badkamer verbouwen

badkamer verbouwen Westpoort

 

Kosten badkamer verbouwen

De kosten voor een badkamerrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan:

  • Een eerste aspect dat invloed heeft op de badkamer renovatie kosten is in welke mate u uw badkamer wilt laten verbouwen. Of u bijvoorbeeld enkel nieuwe elementen, zoals een bad of wastafels, in uw badkamer wilt laten plaatsen of dat u een complete badkamer inclusief montage wilt laten verzorgen heeft uiteraard invloed op de hoogte van de kosten van de badkamer renovatie;
  • De grootte van de badkamer onder renovatie. De kosten voor een kleine badkamer verbouwen in Westpoort kunnen lager uitvallen dan de kosten van een verbouwing van een grotere badkamer. Dit is met name het geval wanneer u ervoor kiest om uw vloer opnieuw te laten betegelen of om vloerverwarming aan te leggen. Voor deze projecten kunnen badkamer kosten per m2 berekend worden;
  • De materialen die u kiest voor uw nieuwe badkamer. Producten van verschillende materialen zorgen logischerwijze ook voor een ander kostenplaatje.

Kosten Badkamer Verbouwen

Toilet met moderne tegels
badkuip in nieuwe badkamer

 

Badkamer verbouwen in één week

U wilt natuurlijk niet te lang in een verbouwing leven of last ondervinden van een badkamer onder renovatie. Bij CIA Bouwbedrijf werken ervaren bouwspecialisten die renovaties snel en vakkundig kunnen uitvoeren. Diverse badkamer renovaties in Westpoort kunnen daarom al binnen één week uitgevoerd worden, waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Neem contact met ons op voor meer informatie over de waarschijnlijke duur van uw badkamerrenovatie.

Complete badkamerrenovatie door CIA Bouwbedrijf

Bij CIA Bouwbedrijf kunt u uw huis van binnen en buiten volledig naar wens laten maken. Aanbouw, uitbouw, opbouw en renovaties verzorgen wij snel en vakkundig, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe woonruimte. Wilt u uw complete badkamer laten renoveren of enkel nieuwe elementen laten plaatsen of installeren? Wat u ook voor ogen heeft voor uw woning, wij zorgen dat uw huis volledig naar wens wordt! Neem gerust contact met ons als u uw badkamer wilt laten verbouwen in Westpoort of voor meer informatie over wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen.

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies