Bouwbedrijf

Bij CIA Bouwbedrijf werkt een team van ervaren en deskundige vakmensen, die projecten volledig naar uw wensen kunnen ontwerpen en ontzettend snel kunnen opleveren. Wij zijn gespecialiseerd in aanbouw, uitbouw en opbouw – alle vormen van woninguitbreiding dus! Iedere woning is anders en iedere klus dus ook. Wij zorgen er graag voor dat uw woninguitbreiding goed is afgestemd op uw wensen en de stijl van uw woning, zodat u na oplevering volledig tevreden bent. Onze diensten zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Aanbouw en uitbouw;

  • Opbouw;

  • Onderhoud en renovatiewerk aan woningbouw.

CIA Bouwbedrijf is gevestigd in Zwanenburg en is dé bouw aannemer nabij Amsterdam voor allerlei grote en kleine bouwprojecten, van het plaatsen van een dakkapel tot een volledige dakopbouw en van het onderhouden van uw gevel tot grootschalige gevelrenovatie. Om te weten wat onze klanten over onze service zeggen kunt u onze referenties raadplegen met recente bouwprojecten. 

CIA Bouwbedrijf: Hét bouwbedrijf in Noord-Holland

Er zijn ontzettend veel bouwbedrijven nabij Amsterdam, dus wat maakt CIA Bouwbedrijf nu zo geschikt voor uw bouwproject? Niet alleen doen wij diverse woninguitbreidingen, ook renovaties behoren tot onze mogelijkheden. Verhoog de waarde van uw huis aanzienlijk door meer woonruimte te creëren of door uw gevels te renoveren. Bij CIA Bouwbedrijf staan uw wensen voorop. Iedere woning is anders en dus is ieder bouwproject anders. Van prefab dakkapellen tot op maat gemaakte opbouw – wat u ook voor ogen heeft voor uw woning, wij zorgen voor een geschikt bouwplan. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wat een bepaald bouwproject ongeveer gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij CIA Bouwbedrijf voor uw bouwproject in:

Informatie aanvragen