Bouwbedrijf Oosteinde

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Oosteinde? Bij CIA Bouwbedrijf werken enkel echte vakmensen met jarenlange ervaring in de woningbouw. Wilt u meer woonruimte maar wilt u niet verhuizen? Dan is het uitbreiden van uw woning een goede oplossing. Hierdoor stijgt de waarde van uw huis ook nog eens! Zijn uw gevels wel aan onderhoud toe? Ook gevelrenovatie behoort tot onze diensten. Aanbouw, uitbouw, opbouw, renovatie – wij zorgen ervoor dat uw woning volledig aan uw wensen gaat voldoen. Met CIA Bouwbedrijf als uw bouw aannemer kunt u zeker zijn dat de beloftes worden nageleefd en dat enkel gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige bouwmaterialen voor uw woningbouwproject.

Informatie aanvragen

Bouwbedrijf Noord-Holland

CIA Bouwbedrijf is gevestigd in Zwanenburg in Noord-Holland, nabij Amsterdam. Een verbouwing is een grote investering, dus wilt de klus natuurlijk laten klaren door een aannemer waar u op kunt bouwen. Wat maakt CIA Bouwbedrijf de beste keuze voor uw bouwproject?

  • Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het verbouwen en onderhouden van woningen;

  • Wij werken alleen met de beste materialen, zodat u zeker weet dat uw aanbouw, uitbouw of opbouw lang meegaat zonder te veel onderhoud;

  • Als bouwbedrijf in Oosteinde vinden wij het belangrijk dat onze werkzaamheden zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengen, dus maken wij gebruik van een duurzame werkwijze;

  • Bij ons is heel veel mogelijk, maar we maken geen loze beloftes. Wat wij afspreken is wat we zullen opleveren, daar kunt u van op aan. 

Bouwbedrijf Oosteinde

Gevelrenovatie en gevelrestauratie

Onder onze diensten vallen ook gevelrenovatie en gevelrestauratie. Beiden zijn onderhoudsprocessen aan gevels, maar verschillen op een vlak: bij gevelrestauratie wordt enkel gebruik gemaakt van de oorspronkelijke bouwmaterialen voor de restauratie. Niet alleen kunt u bij CIA Bouwbedrijf dus terecht voor nieuwbouwwoning projecten, ook voor onderhoud aan historische monumenten of bijzondere gebouwen zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat de woning weer in zijn authentieke staat wordt teruggebracht en dat het gebouw weer eer aan wordt gedaan. 

CIA Bouwbedrijf voor uw bouwproject in Oosteinde

Expertise, creativiteit en innovativiteit - dat is waar wij bij CIA Bouwbedrijf voor staan. Ieder project is anders, dus proberen wij keer op keer innovatieve oplossingen voor uw woning te bedenken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor aanbouw, uitbouw of dakopbouw op uw woning. Lukt het bijvoorbeeld niet om een vergunning te verkrijgen? Dan vinden wij graag een oplossing voor u om alsnog meer woonruimte te creëren, zodat u echt optimaal kunt genieten van uw woning. Met CIA Bouwbedrijf als uw bouwbedrijf nabij Oosteinde bent u zeker van kwaliteit.

Informatie aanvragen