Dakkapel Bennebroek

Creëer meer leefruimte in huis door een dakkapel in Bennebroek te laten plaatsen. Een dakkapel is een speciaal soort opbouw, omdat het eigenlijk een uitbouw in een schuin dak is. Dit zorgt ervoor dat uw muur niet meer schuin loopt en de kamer groter wordt. Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u meestal geen vergunning nodig, dus wanneer u geen vergunning kunt krijgen voor opbouw of uitbouw is een dakkapel vaak een goede manier om meer woonruimte te creëren. 

Informatie aanvragen

Dakkapellen voordelen

Waarom laten mensen een dakkapel plaatsen en is dit wellicht ook iets voor u? Wij hebben de voordelen van een dakkapel voor u op rij gezet:

  • Dakkapellen kosten over het algemeen minder dan een opbouw of aanbouw, waardoor het een voordelige manier is om meer ruimte te creëren.

  • Het is vrijwel altijd mogelijk een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen.

  • Met een prefab dakkapel bent u nog voordeliger uit. Dit is een soort standaard model dakkapel die in onze werkplaats in elkaar gezet wordt en dan bijna in zijn geheel op uw huis geplaatst wordt. Op deze manier betaalt u minder aan arbeidskosten en is de prijs van het dakkapel nabij Bennebroek dus lager. 

Dakkapel Bennebroek

Prefab dakkapel

Een dakkapel plaatsen kan op twee manieren: een traditionele plaatsing of een prefab dakkapel plaatsen. De traditionele manier houdt in dat de dakkapel wordt opgebouwd op locatie, dus op uw huis. Een prefab dakkapel wordt in onze werkplaats in elkaar gezet en dan met behulp van een hijskraan in zijn geheel op uw dak geplaatst. Een prefab dakkapel nabij Bennebroek plaatsen vereist minder arbeidsuren, waardoor de prijs van de dakkapel lager ligt dan bij een traditionele plaatsing.

Renovatie dakkapel Bennebroek

Is uw dakkapel nog in goede staat, maar zijn enkele onderdelen aan vervanging toe? Dan is een dakkapel renovatie een goede oplossing! De dakkapel reinigen en onderdelen vervangen zorgen ervoor dat uw dakkapel weer als nieuw is. Dit is veel goedkoper dan een nieuwe dakkapel maken en plaatsen. Voor onze mogelijkheden en de kosten van een dakkapel renovatie nabij Bennebroek kunt u contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. 

Dakkapel

Dakkapel plaatsen nabij Bennebroek door CIA Bouwbedrijf

Wilt u ook een dakkapel nabij Bennebroek laten plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een dakkapel op uw woning. Onze specialisten kunnen al in een dag de dakkapel opleveren, zo is de verbouwing snel klaar en betaalt u minder arbeidskosten. De dakkapel prijs blijft zo laag! Voor een kunststof dakkapel of houten dakkapel zit u bij CIA Bouwbedrijf goed! Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een dakkapel nabij Bennebroek.

Informatie aanvragen