Dakopbouw CIA Bouwbedrijf

Een dakopbouw is een extra verdieping bovenop uw huidige woning. Zo heeft u ruimte voor extra slaapkamers of een werkkamer. Er zijn verschillende soorten opbouw, zoals een volledig nieuwe verdieping of het plaatsen van een uitbouw in de vorm van een dakkapel.

Dakopbouw
 

Wat is het verschil tussen een dakopbouw en een dakkapel?

Een dakkapel is een uitbouw in een schuin dak, waardoor ruimte voor een extra kamer gecreƫerd wordt. Aan de vorm van de woning verandert dus niets bij de vergroting van de ruimte, behalve de kapel die aan de buitenkant uit het schuine dak steekt. Een opbouw is een verzamelnaam voor werkzaamheden die bovenop de woning uitgevoerd worden, zoals het toevoegen van een extra verdieping of verhoging van (het dak op) een bestaande verdieping.

 

Waarom een dakopbouw?

Wanneer u droomt van een grotere woning maar niet kunt of wilt verhuizen, is het plaatsen van een dakopbouw een goed alternatief. Een opbouw of dakkapel is een goede investering, omdat er vele voordelen aanzitten. Een aantal van deze voorbeelden zijn:

  • Een dakopbouw geeft u extra ruimte in de woning;
  • Door het plaatsen van een dakraam of dakkapel krijgt u meer natuurlijk licht op de zolder van de woning;
  • De waarde van het huis zal stijgen dankzij de extra ruimte, wat een groot voordeel is wanneer u de woning zou willen verkopen.

 

Dakopbouw bij CIA Bouwbedrijf

Het ontwerpen en bouwen van een dakopbouw of dakkapel is een van de specialiteiten van CIA Bouwbedrijf. De verbouwing kunnen wij zeer vakkundig uitvoeren dankzij onze jarenlange ervaring in dit vakgebied. Uw wensen en voorkeuren staan tijdens het hele project centraal. Naast opbouw kunnen wij ook aanbouw, onderhoud en volledige verbouwingen voor u verzorgen. Heeft u vragen over een bouwproject? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte voor een dakopbouw aan bij CIA Bouwbedrijf.

Mail ons