Dakopbouw garage

Wanneer u niet op uw huis wilt bouwen, biedt een dakopbouw op uw garage uitkomst. Een dakopbouw of optopping is het plaatsen van een extra verdieping op uw garage in dit geval. Omdat uw garage vaak kleiner is dan uw huis, is een garage dakopbouw vaak goedkoper dan een dakopbouw op uw huis. Een dakopbouw voor op uw garage kunnen wij volledig op maat maken, maar ook een standaard model kunnen wij snel en voordelig opleveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over dakopbouw op garages!

Informatie aanvragen

Dakopbouw garages door CIA Bouwbedrijf

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakopbouw op garages, zoals een dakopbouw op een plat dak, het plaatsen van een dakkapel of een optopping. Wij hebben de verschillende dakopbouw mogelijkheden met uitleg voor u op een rij gezet, zo krijgt u alvast een idee van wat bij uw garage past:

  • Een dakopbouw op een plat dak is het plaatsen van een extra verdieping op een plat garagedak. Dit is vaak een standaard model dakopbouw, ofwel een prefab dakopbouw.

  • Zoals hierboven beschrijven is een prefab dakopbouw een standaard model dakopbouw. Er zijn verschillende modellen prefab dakopbouw in verschillende maten, die in de fabriek in elkaar gezet worden en dan in hun geheel op uw garage worden geplaatst. Een prefab dakkapel is vaak goedkoper dan een casco dakopbouw;

  • Een casco dakopbouw is het tegenovergestelde van een prefab dakkapel. Een casco dakopbouw is een vorm van dakopbouw op garages, dat volledig op maat wordt gemaakt voor uw garage en naar uw wensen;

  • Naast het plaatsen van een extra verdieping op het platte dak van uw garage, is het ook mogelijk om een schuin garagedak uit te bouwen met een dakkapel. Op deze manier wordt uw garage niet hoger, maar creĆ«ert u wel gemakkelijk en goedkoop meer ruimte in uw garage;

  • Een optopping is een uitzonderlijke vorm van dakopbouw, omdat het de verhoging van het huidige plafond is. Hiervoor moet echter wel eerst het hele dak eraf worden gehaald. Om de dakopbouw garage kosten te besparen kunt u de optopping tegelijk met uw buren kunnen laten uitvoeren. 

Neem gerust contact met ons op voor uw eigen garage dakopbouw, wij geven u graag persoonlijk advies voor de geschikte opbouw. Wilt u weten wat het kostenplaatje van de opbouw ongeveer gaat worden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan voor uw garage opbouw in: