Dakopbouw Garage Amstelveen

Met een dakopbouw op uw garage in Amstelveen creëert u in één klap tweemaal zoveel garageruimte. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een garage dakopbouw, zoals een opbouw met plat dak of een opbouw met schuin dak. De kosten voor de dakopbouw op uw garage hangen af van uw voorkeur, het materiaal van de dakopbouw en de grootte van uw garage.

Informatie aanvragen
 

Wat is een dakopbouw garage?

Een dakopbouw, ofwel opbouw, op garages is het plaatsen van een extra verdieping op de garage. Naast een op maat gemaakte dakopbouw op uw garage, is een prefab dakopbouw op uw garage in Amstelveen ook mogelijk. Dit is een soort van standaardmodel dat snel en voordelig opgeleverd kan worden, omdat het in de werkplaats al in elkaar gezet wordt. Daarnaast is een dakopbouw op uw huis is ook mogelijk. Wanneer een aanbouw aan uw huis niet mogelijk is, is een opbouw op uw garage een goede oplossing. Wij hebben de voordelen van een dakopbouw op uw garage voor u op een rij gezet:

 • u creëert extra garageruimte voor bijvoorbeeld een kantoor, meer opbergruimte of een recreatieruimte;
 • er zijn veel verschillende dakopbouw garage mogelijkheden voor stijlen en materialen, waardoor er altijd een dakopbouw mogelijk is die bij uw huis en garage aansluit;
 • het is mogelijk om een dakopbouw met plat dak en met schuin dak te bouwen, waardoor u zelf kunt bepalen hoe uw garage eruit komt te zien.
   

Een prefab dakopbouw garage of een op maat gemaakte dakopbouw

U wilt graag meer inzicht in de dakopbouw garage prijzen waar u op kunt rekenen. Daarvoor is het eerst verstandig om te kijken naar de mogelijkheden van een dakopbouw. U heeft de keuze uit een prefab garage opbouw of een op maat gemaakte opbouw. De voordelen van beide soorten opbouw:

 • een prefab dakopbouw is heel snel in elkaar gezet. De opbouwtijd is kort, waardoor ook de kosten laag kunnen blijven. De opbouw kan in één dag op het dak van uw garage worden geplaatst;
 • een op maat gemaakte dakopbouw heeft als voordeel dat er nog veel mogelijkheden zijn om uw opbouw te personaliseren. Stem de grootte en indeling van uw dakopbouw compleet af op uw garage. Hoewel een dakopbouw op maat meer kost, heeft deze wel veel voordelen.
   

Kosten Dakopbouw Garage Amstelveen

Een dakopbouw op garages kost minder geld dan een dakopbouw op een huis, maar hoe hoog de kosten precies zijn hangt af van het soort dakopbouw, de grootte van uw garage en het materiaal. Een algemene prijsindicatie:

 • een dakopbouw van 3x5: €10.000-€15.000;
 • een dakopbouw van 4x5: €11.000-€15.500;
 • een dakopbouw van 5x5: €11.500-€16.000.
   

Dakopbouw garage vergunning

Voordat u aan de slag gaat met de aanschaf van een dakopbouw, is het verstandig om na te gaan of u wel of geen vergunning nodig hebt. Eigenlijk hebt u voor de dakopbouw op een garage in Amstelveen altijd toestemming nodig van uw gemeente. Daartoe moet u een vergunning aanvragen. Wilt u weten hoe hoog de kosten voor de dakopbouw op uw garage zullen zijn en of u een vergunning nodig hebt? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een dakopbouw op uw garage

Lees hier meer info over een dakopbouw op uw garage