Dakopbouw plat dak Amsterdam Nieuw West

Een dakopbouw op een plat dak in Amsterdam Nieuw West kan binnen geringe tijd opgeleverd worden door onze bekwame vakmensen. CIA Bouwbedrijf is gespecialiseerd in woninguitbreiding in de vorm van opbouw, aanbouw en uitbouw. Een dakopbouw op een plat dak is een specifieke soort opbouw, waarbij er een volledige extra verdieping bovenop uw huidige woning wordt geplaatst. Deze vorm van dakopbouw wordt ook wel optopping genoemd. Dit voegt natuurlijk ontzettend veel woonruimte toe, uw woning wordt bijna 1,5 keer zo groot! Het is dé manier om uw woning ingrijpend te veranderen en in een klap veel meer ruimte te hebben.

 

Informatie aanvragen

 

Dakopbouw Plat Dak
 

Kosten dakopbouw plat dak

Een optopping of dakopbouw op plat dak is een ingrijpende klus en kost daarom ook iets meer dan een gemiddelde uitbouw of aanbouw, maar zorgt dan ook voor veel meer extra woonruimte. Waar is de prijs van een dakopbouw op plat dak in Amsterdam Nieuw West afhankelijk van?

  • Het materiaal van de optopping heeft invloed op de kosten;

  • Ook de stijl van de optopping draagt bij aan de kosten voor uw dakopbouw op plat dak in Amsterdam Nieuw West;

  • De kosten voor de dakopbouw van uw platte dak zijn lager wanneer u bijvoorbeeld tegelijk met uw buren een optopping laat bouwen; 

  • Daarnaast kunt u kiezen voor een prefab dakopbouw plat dak. Een prefab of prefabricage opbouw is een standaard model die in de werkplaats of fabriek al grotendeels in elkaar gezet wordt en dan in zijn geheel op locatie geplaatst wordt. Dit scheelt in arbeidsuren en kosten, waardoor de prefab dakopbouw plat dak prijs lager ligt dan een dakopbouw op maat.

 

Dakopbouw plat dak in Amsterdam Nieuw West vergunning

Voor een dakopbouw heeft u altijd een vergunning van de gemeente nodig. Daarnaast is het belangrijk dat uw buren ook instemmen met uw dakopbouw, omdat zij de bouw kunnen tegengaan. U heeft een grotere kans om een vergunning voor de opbouw te krijgen wanneer u een duidelijk plan heeft en een bouwtekening klaar hebt. Bij CIA Bouwbedrijf hebben wij veel ervaring met aanbouw, opbouw en uitbouw en kunnen wij u goed ondersteunen bij dit proces en zorgen dat u een geschikt plan en bouwtekening hebt. 

 

CIA Bouwbedrijf voor deskundige opbouw en aanbouw

Een op maat gemaakte dakopbouw op plat dak, prefab dakopbouw en dakkapel zijn allemaal mogelijke manieren om meer woonruimte te creëren. Wij realiseren uw woonwensen graag voor u op een manier die bij uw woning en uw stijl past. Op deze manier kunt u uw huis aan uw wensen laten voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw dakopbouw op plat dak in Amsterdam Nieuw West.

Kom meer te weten over een dakopbouw op een plat dak