Gevelrenovatie

Een gevelrenovatie kan veel verschillende vormen aannemen, van het voegwerk vervangen tot de gevel impregneren. Uw gevel renoveren draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar voorkomt ook nog eens grote schade aan uw gevel. Ziet u een scheur in uw gevel of brokkelen er stenen af? Dan is het erg belangrijk om deze stenen te vervangen. Gevel reparatie zorgt ervoor dat uw huis weer bestand is tegen regen en dat de schade niet groter wordt, zoals vooral kan gebeuren in de winter wanneer het vriest. Daarnaast heeft een gevel renovatie nog meer voordelen:

  • Een gerenoveerde gevel beschermt beter tegen vocht en kou;

  • Na renovatie en voegen reparatie is uw huis beter ge├»soleerd;

  • De kosten voor een gevelrenovatie zijn lager dan voor een gevel reparatie, dus is het aan te raden uw gevel goed te laten onderhouden;

  • Uw woning is aantrekkelijker op de woningmarkt wanneer de gevels zijn gerenoveerd.

Informatie aanvragen

CIA Bouwbedrijf voor gevelrenovatie en gevelrestauratie

Gevelrenovatie is niet hetzelfde als gevelrestauratie, bij gevelrestauratie wordt er namelijk gebruik gemaakt van de oorspronkelijke bouwmaterialen voor de restauratie. Gevelrestauratie wordt vaak toegepast op gebouwen ouder dan vijftig jaar. Dit zijn vaak historische monumenten, maar kunnen ook woningen met een unieke uitstraling of waardevolle gevel zijn. Onder gevelrenovatie vallen de volgende onderdelen: het vervangen van de gevelstenen, voegen reparatie, latei vervangen en het impregneren van de gevel. De kosten van de gevelrenovatie hangen af van het aantal m2 gevel dat gerenoveerd moet worden en welke onderdelen van de gevelrenovatie nodig zijn. Een scheur in de gevel herstellen kost daarom logischerwijze meer dan de gevel reinigen kost. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van uw gevelrenovatie in: