Gevelrenovatie Bennebroek

Voor gevelrenovatie nabij Bennebroek kunt u bij CIA Bouwbedrijf terecht. Wij zijn gespecialiseerd in opbouw, aanbouw, uitbouw en renovatiewerk. Uw gevel is het gezicht van uw huis en is daarom erg belangrijk om te onderhouden. Daarnaast voorkomt u gevelschade wanneer u deze goed onderhoud. Gevelschade kan niet alleen leiden tot tocht en lekkage, een gevel reparatie kost ook nog eens meer dan gevel renovatie. Laat uw gevel dus regelmatig onderhouden om ergere schade, zoals een scheur in de gevel, te voorkomen. 

Informatie aanvragen

Verschil tussen gevelrenovatie en gevelrestauratie

Een gevelrenovatie is in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet hetzelfde als een gevelrestauratie. Bij gevelrestauratie wordt er namelijk gebruik gemaakt van de oorspronkelijke materialen om de gevel weer de authentieke uitstraling te geven. Gevelrestauraties worden vaak verricht bij gebouwen die al meer dan vijftig jaar geleden gebouwd zijn. Dit zijn vaak historische gebouwen of gebouwen met een kostbare of bijzondere gevel. Voorafgaand aan een gevelrenovatie en gevelrestauratie is altijd het reinigen van de gevel, zodat de renovatie nauwkeurig uitgevoerd kan worden. Verder bestaan gevelrenovaties en gevelrestauraties uit dezelfde onderdelen:

  • Het vervangen van de gevelstenen;

  • Voegen reparatie;

  • Het latei of dorpel vervangen;

  • Het is mogelijk een of enkele van de bovenstaande onderdelen te laten uitvoeren, maar ook een volledige gevelrenovatie nabij Bennebroek behoort tot onze mogelijkheden.

Kosten gevelrenovatie

Wat de gevelrenovatie prijzen zijn, zijn afhankelijk van enkele aspecten van de renovatie. De kosten voor gevelrenovaties gaan per m2. Hoe groter het oppervlakte van de gevel dat gerenoveerd moet worden, hoe hoger dus de kosten. Daarnaast is het uiteindelijke kostenplaatje afhankelijk van wat er moet gebeuren. Enkel de gevel reinigen kost minder dan een deel van de gevelstenen vervangen. Ten slotte is het materiaal van invloed op de kosten voor de gevelrenovatie. Het is dus niet zomaar te zeggen hoeveel uw huis renoveren kosten gaat. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan voor uw gevelrenovatie in Bennebroek.

CIA Bouwbedrijf voor uw gevelrenovatie nabij Bennebroek

Een gevelrenovatie heeft allerlei voordelen. Zo is uw huis na renovatie beter geïsoleerd en bent u dus beter beschermd tegen vocht en kou. Daarnaast verbetert de uitstraling van uw woning, waardoor uw woning makkelijker verkoopt op de woningmarkt. Ten slotte is de kans op gevelschade aanzienlijk kleiner, wat op de lange termijn meer geld zou kosten. Investeer dus ook in uw woning en laat uw gevel renoveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over de hoogte van de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een gevelrenovatie in Bennebroek.