Huis Verbouwen

Een huis verbouwen is niet iets wat u zomaar doet. Daar gaan heel wat gesprekken, overwegingen en speurwerk aan vooraf. Wanneer u dan ten slotte de knoop hebt doorgehakt, wilt u wel dat de verbouwing van uw huis perfect wordt uitgevoerd. Een aannemer inhuren is dan een slim idee. Deze bewaart namelijk het overzicht wanneer u het dreigt te verliezen. Ook zorgt hij of zij ervoor dat al het werk door echte vakmensen wordt uitgevoerd. Zo hoeft u zich niet langer zorgen te maken over uw bouwproject, maar kunt u het werk aan professionals overlaten.

Informatie aanvragen
 

Slaapkamer Verbouwen

Huis Verbouwen Tips

 

Huis verbouwen tips

Een modern of juist een heel oud huis verbouwen, het heeft allebei heel wat voeten in de aarde. CIA Bouwbedrijf bespreekt graag eerst de mogelijkheden met u voordat het voor u aan het werk gaat. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u ook niet met onverwachte kosten te zitten. Hoewel het aannemersbedrijf u veel werk uit handen neemt, is het toch aan te raden u voor te bereiden op de verbouwing. Een aantal tips:

  • stel van tevoren een plan op voor uzelf. Waar kookt u wanneer de keuken wordt verbouwd? Heeft u een plek om uzelf op te frissen als de badkamer onder handen wordt genomen? Wanneer u bent voorbereid op zulke vragen en ongemakken, kan het uiteindelijk alleen maar meevallen;
  • houd in de bouwplanning rekening met uitloop. Uiteraard zal uw aannemer u hiermee helpen. Een te optimistisch bouwplan leidt uiteindelijk alleen maar tot onvoorziene kosten en teleurstellingen. Wees daarom realistisch bij het opstellen van het bouwplan;
  • geef werklieden de ruimte en probeer niet alles zelf in handen te houden. Om uw bouwprojecten efficiënt te laten verlopen, moet u klussen uit handen geven. Natuurlijk is het leuk om hier en daar een handje mee te helpen. Maar geef de vakmensen wel de ruimte om hun werk uit te voeren.
     

Soepele en efficiënte verbouwing van uw huis

CIA Bouwbedrijf heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van verbouwingen. Daarom nemen we ook graag de verbouwing van uw huis voor onze rekening. Een huis verbouwen met de hulp van ons aannemersbedrijf kan in: