Huis Verbouwen Purmerend

Een huis verbouwen in Purmerend klinkt als een ingrijpende en dure onderneming. Gelukkig neemt CIA Bouwbedrijf u graag een groot deel van het werk uit handen. Ook zorgen we ervoor dat de uitgaven binnen het beoogde budget blijven. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Wij geven u graag tips, zodat uw verbouwing geheel volgens plan verloopt.

Informatie aanvragen

Huis Verbouwen Purmerend

 

Kosten Huis Verbouwen

 

Wat kost een huis verbouwen?

Jullie willen een huis verbouwen, waar beginnen jullie? Voordat u uw huis gaat verbouwen is kosten berekenen een belangrijke stap. De gemiddelde kosten van een verbouwing liggen ergens tussen de €600 en de €6.000, afhankelijk van de precieze aanpassingen die u wilt maken. Aan een oud huis verbouwen in Purmerend kleeft uiteraard een ander kostenplaatje dan een moderne woning verbouwen. Een aantal mogelijke bouwprojecten en de gemiddelde kosten:

 • het plaatsen van een dakkapel: €4.000;
 • het verbouwen van uw badkamer: €6.000;
 • het bouwen van een aanbouw van 3x3m: €18.000;
 • het aanleggen van zonnepanelen: €3.000.
   

Huis verbouwen tips om kosten te besparen

Het is leuk om een huis te verbouwen; kosten die onverwacht de hoek om komen kijken kunnen echter heel wat roet in het eten gooien. Gelukkig zijn er tal van manieren om kosten te besparen. Doe bijvoorbeeld van tevoren alvast onderzoek naar de gemiddelde kosten van verschillende bouwprojecten. Zo weet u ongeveer wat u kunt verwachten en kunt u beter onderhandelen. Gebruik duurzame materialen die lang meegaan en hergebruik tegels, planken en balken. Bent u een beetje handig? Voer een deel van uw verbouwing dan zelf uit om op mankracht te besparen. Vraag uw buren of ze misschien ook geïnteresseerd zijn in het project. Op die manier weet u er wellicht een leuke korting uit te halen bij de vakmensen die u van plan bent in te zetten.

Huis verbouwen stappenplan

 

Huis Verbouwen in Purmerend

 

Van idee naar stappenplan voor uw verbouwing in Purmerend

Een huis verbouwen in Purmerend? Ideeën te over! De vraag is echter hoe u van een idee naar een duidelijk ‘huis verbouwen stappenplan’ komt.

 • neem ruim de tijd om de verbouwing van uw huis goed voor te bereiden;
 • teken uw plannen eerst uit, zodat u precies weet hoe uw woning eruit moet komen te zien;
 • stel op basis hiervan uw budget vast. Hoeveel hebt u nodig om uw plannen ten uitvoer te brengen?
 • bedenk hoe u het verbouwen van uw huis wil financieren;
 • denk ook na over zaken als een hypotheek. Vaak is het mogelijk om tijdens het huis verbouwen een hypotheek af te sluiten die naast uw eerste hypotheek bestaat;
 • regel verder de juiste vergunningen om aan de slag te kunnen. Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u vaak geen vergunning nodig, maar voor een dakopbouw bijvoorbeeld wel.   
   

Maatwerkoplossingen voor het verbouwen van uw huis

CIA Bouwbedrijf helpt u graag bij het verbouwen van uw huis. We gaan graag samen met u in gesprek over de mogelijkheden en zorgen samen voor een duidelijk plan van aanpak. We zien er op toe dat de kosten tijdens het huis verbouwen in Purmerend niet verder oplopen en dat u trots kunt zijn op het eindresultaat. Voor iedere woonsituatie vinden we een geschikte maatwerkoplossing waar u misschien zelf wel helemaal niet aan had gedacht. Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken!

Informatie aanvragen