Overkapping Aan Huis

Met een overkapping aan huis creëert u een beschut plekje tussen huis en tuin in. Op hete zomerdagen beschermt u zichzelf tegen de zon, terwijl u op frisse lentedagen geen last hebt van wind of regen. Overkappingen bestaan er in vele soorten en maten. CIA Bouwbedrijf helpt u graag bij het kiezen van een terrasoverkapping die bij uw woonsituatie past.

Informatie aanvragen
 

Verschillende soorten tuinoverkappingen

Wanneer u nadenkt over een overkapping aan huis, zijn er veel mogelijkheden. Een aantal ideeën die misschien wel heel goed bij uw tuin passen:

  • veranda: met een veranda beleeft u elke dag opnieuw het ultieme vakantiegevoel. Deze overkapping aan huis is eigenlijk een verlenging van uw woonkamer, waar u altijd overdekt en droog zit;
  • pergola: een pergola is een losse houten constructie die u overal in uw tuin neer kunt zetten. Langs de houten balken en latten kunnen planten groeien, waardoor uw overkapping een natuurlijke uitstraling krijgt;
  • open terrasoverkapping: een terrasoverkapping kan zowel vrijstaand in de tuin staan als aan het huis bevestigd zijn. Met een open overkapping hebt u geen last van regen en behoudt u het contact met de rest van uw tuin;
  • dichte terrasoverkapping: een dichte terrasoverkapping bestaat voor een groot deel uit glas, zodat u uw tuin kunt blijven bewonderen. Dankzij de deuren bent u ook beschut tegen de wind. Zo kunt u ook op koude dagen van uw overkapping genieten.
  • prieeltje: een prieel is een rond tuinhuisje dat u ergens midden in uw tuin kunt plaatsen. Hier kunt u heerlijk wegdromen te midden van de natuur. Prieeltjes hebben iets sprookjesachtigs en passen daardoor heel goed in een romantische tuin.

Tuinoverkapping

Informatie aanvragen
 

Tuin- en terrasoverkappingen op maat

CIA Bouwbedrijf denkt graag met u mee. Om ervoor te zorgen dat u een overkapping aan huis krijgt waar u tevreden mee kunt zijn, gaan we allereerst met u in gesprek over de mogelijkheden. Als we uw wensen en ideeën eenmaal in kaart hebben gebracht, stellen we een plan van aanpak op. We betrekken u bij iedere stap van het bouwproces, zodat u precies weet wat u te wachten staat. Samen zorgen we voor een tuinoverkapping op maat die bij uw woonsituatie past. Laat uw tuin- of terrasoverkapping maken in: