Aanbouw Plaatsen

Kies voor aanbouw om ruimer te wonen, zonder te hoeven verhuizen. Met aanbouw vergroot u niet alleen de woonruimte, maar stijgt ook de waarde van uw huis. Aanbouw is niet hetzelfde als uitbouw. Uitbouw is namelijk het vergroten van een al bestaande kamer, terwijl aanbouw het bouwen van een nieuwe ruimte is. Er zijn daarnaast ook nog verschillende aanbouw types, denk bijvoorbeeld aan:

  • Een garage aanbouw;

  • Een aanbouw keuken;

  • Serre aanbouw;

  • Een aanbouw veranda.

Voor aanbouw aan huis bouwen heeft u een vergunning van uw gemeente nodig. Vraag uw gemeente naar de eisen voor een aanbouw vergunning. Is opbouw of aanbouw aan huis voor u niet mogelijk? Overweeg dan bijvoorbeeld aanbouw van uw garage of het plaatsen van een dakkapel. Ook een dakkapel vergroot de woonruimte, maar een dakkapel is vaak zonder vergunning te plaatsen. 

CIA Bouwbedrijf voor aanbouw en uitbouw

Het is mogelijk aanbouw op maat te ontwerpen, ook wel casco aanbouw genoemd. Daarnaast is het ook mogelijk een prefab aanbouw te plaatsen. Een prefabricage aanbouw is een standaard ontwerp aanbouw die al in de fabriek in elkaar gezet wordt en dan in zijn geheel op locatie wordt geplaatst. De kosten voor aanbouw zijn afhankelijk van de soort aanbouw, het materiaal en eventuele bijzonderheden, zoals een aanbouw met dakraam. Voor de aanbouw kosten voor uw huis kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Informatie aanvragen