Aanbouw in Amstelveen

Wilt u aanbouw nabij Amstelveen? Aanbouw biedt meer woonruimte voor bijvoorbeeld een garage, kamer of keuken. Er zijn veel verschillende soorten aanbouw, waarmee u uw huis kunt uitbreiden en de waarde van uw huis kunt verhogen. Voor aanbouw en opbouw heeft u altijd een vergunning nodig, maar voor bijvoorbeeld een dakkapel niet. Bekijk de verschillende aanbouw en opbouw mogelijkheden op onze site. Wilt u persoonlijk advies over opbouw of aanbouw? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord!

Informatie aanvragen
 

Verschillende soorten aanbouw aan huis

De termen aanbouw en uitbouw betekenen hetzelfde, een aanbouw aan huis is dus hetzelfde als een uitbouw aan huis. Uitbouw en aanbouw zijn woorden die gebruikt worden voor de verlenging van een bestaande ruimte. Dit verschilt bijvoorbeeld van het bouwen van een bijgebouw, dat een afzonderlijke ruimte van het huis is. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de aanbouw en uitbouw van woningen. Denk hierbij aan:

  • Prefab aanbouw of uitbouw;

  • Casco aanbouw of uitbouw;

  • Aanbouw Amstelveen met opbouw;

  • Uitbouw keuken;

  • Houten aanbouw veranda. 

Wat kost een uitbouw? Wat de kosten voor aanbouw zijn is afhankelijk van het soort aanbouw, de grootte van de aanbouw en de eventuele specifieke wensen voor de aanbouw. Voor de woning uitbouw kosten voor uw huis kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een offerte aan te vragen. 

Aanbouw Amstelveen

Uitbouw keuken

Een aanbouw keuken is een veelgekozen uitbouw van woningen. Een keuken uitbouw ligt vaak voor de hand, omdat de keuken vaak op de begane grond bij de achtertuin is. Voor keukens hebben wij prefab uitbouw mogelijkheden. Dit zijn standaard maten uitbouw, die snel en goedkoop opgeleverd kunnen worden. Daarnaast is het echter bijvoorbeeld ook mogelijk om een uitbouw met opbouw te bouwen. Op deze manier heeft u niet alleen meer woonruimte op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping. 

Aanbouw Amstelveen vergunningsvrij

Een aanbouw vergunningsvrij bouwen is vaak niet mogelijk. Wat vaak wel vergunningsvrij mogelijk is, is een dakkapel. Dit is een manier om een schuine manier uit te bouwen, waardoor de kamer groter wordt. Voor uitbouw en opbouw heeft u bijna altijd een vergunning nodig. Of deze vergunning wordt toegekend hangt af van de plannen van uw gemeente en uw huis. Neem contact op met uw gemeente voor een vergunning voor aanbouw in Amstelveen. 

Aanbouw huis nabij Amstelveen

Wilt u in de buurt van Amstelveen aanbouw aan uw huis bouwen? Voor uitbouw, opbouw en andere woning uitbreidmogelijkheden zit u bij CIA Bouwbedrijf goed! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en nauwkeurig uw woning uitbreiden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte van de kosten van aanbouw nabij Amstelveen.

Informatie aanvragen