Dakopbouw

Een dakopbouw kan veel vormen aannemen, van een volledige nieuwe verdieping op uw woning tot het verhogen van het dak. Een speciale vorm van dakopbouw is het plaatsen van een dakkapel. Dit is de uitbouw van een schuin dak, waardoor de ruimte groter wordt.

Dakopbouw voegt meer woonruimte in huis toe voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Opbouw is een oplossing voor een tekort aan woonruimte en voegt waarde toe aan de woning, wat het een goede investering maakt. Dakopbouw is niet alleen op woningen mogelijk, wij verzorgen ook dakopbouw op garages. Binnen de kortste keren en voor een goede prijs kunt u uw woning volledig aan uw wensen aanpassen.

Dakopbouw door CIA Bouwbedrijf

Voor het laten plaatsen van een dakkapel, maar ook voor het ophogen van het hele dak van een woning, ofwel ontopping, kunt u bij CIA Bouwbedrijf terecht. Er zijn verschillende types dakopbouw:

  • Dakopbouw plat dak;

  • Dakopbouw schuin dak;

  • Een dakkapel als dakopbouw;

  • Ontopping.

Opbouw kunnen wij op maat realiseren, maar ook prefabricage dakkapellen kunnen wij plaatsen. Dit zijn dakkapellen die in de fabriek worden gemaakt en dan in hun geheel op een woning kunnen worden geplaatst. Prefab dakkapellen kunnen al binnen een dag opgeleverd worden, wat niet alleen prettig is voor de bewoners, maar ook de arbeidskosten blijven zo laag. Bij CIA Bouwbedrijf zorgen wij voor een mooi ontwerp en een snelle oplevering.

Informatie Aanvragen