Dakopbouw Driehuis

Wilt u een dakopbouw nabij Driehuis op uw woning? Dan zit u bij CIA bouwbedrijf goed! Met een dakopbouw creĆ«ert u meer woonruimte, voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer op zolder of een werkkamer. Bij CIA Bouwbedrijf hebben wij ervaring met de verschillende soorten opbouw en uitbouw en kunnen wij er dus goed voor zorgen dat u een mooie dakopbouw nabij Driehuis krijgt. 

Informatie aanvragen

 

Dakopbouw Driehuis

 

Dakopbouw kosten

Een dakopbouw is niet hetzelfde als een dakkapel bouwen. Een dakkapel is simpelweg het recht maken van het dak, waardoor er meer woonruimte ontstaat. Een dakopbouw is het toevoegen van een verdieping bovenop het huis of de huidige verdieping verhogen. Wat de kosten voor een dakopbouw zijn verschilt per huis. Dakopbouw prijzen zijn namelijk opgebouwd uit meerdere onderdelen: 

  • De kosten voor de uitbouw gaan per m2. Voor een groter huis zijn de dakopbouw kosten dus ook hoger dan voor een kleiner huis;

  • Er zijn verschillende soorten dakopbouw, die ook verschillen in prijs. Niet alleen kunt u kiezen tussen een dakopbouw met plat dak en een dakopbouw met schuin dak, er zijn ook nog eens meerdere soorten schuine daken. Een dakopbouw met schuin dak is over het algemeen duurder dan een dakopbouw met plat dak;

  • Als laatste is er ook nog de mogelijkheid voor een prefab dakopbouw nabij Driehuis. Een prefab dakopbouw is over het algemeen goedkoper en sneller op te bouwen, doordat het een standaard model is en de oplevering vaak maar een dag in beslag neemt.

 

Dakopbouw Amsterdam 

 

Dakopbouw Vergunning nodig in Driehuis?

Heeft u voor een dakopbouw een vergunning nodig? Hier kunnen wij kort over zijn: Ja. Voor een dakopbouw heeft u altijd een vergunning nodig. Of u een vergunning kunt krijgen voor uw dakopbouw hangt af van verschillende factoren: 

  • Het bestemmingsplan van uw gemeente voor de buurt waarin u woont. Dit plan bevat wat de gemeente met het gebied van plan is. Of een dakopbouw in dit bestemmingsplan past is per geval verschillend;

  • Of het huis een beschermde woning is. Een beschermde woning verkrijgt minder snel een vergunning voor uitbouw of opbouw;

  • De privacy voor de buren. Wanneer een dakopbouw inbreuk maakt op de privacy van omliggende huizen en tuinen door eventuele inkijk kan de dakopbouw vergunning worden afgekeurd.

Om te weten of u een dakopbouw in Driehuis kunt laten bouwen, zult u contact met uw gemeente moeten opnemen. 

CIA Bouwbedrijf voor uw dakopbouw nabij Driehuis

Wilt u een dakopbouw in Driehuis of daar in de buurt? Bij CIA Bouwbedrijf hebben wij al jarenlang ervaring met het ontwerpen en bouwen van een dakopbouw of uitbouw en kunnen wij u dus vakkundig helpen met het realiseren van uw woonwensen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dakopbouw op uw huis? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een dakopbouw nabij Driehuis.

 

Informatie aanvragen