Prefab Dakopbouw

Met een prefab dakopbouw kunt u vrij eenvoudig meer woonruimte creëren. Een dakopbouw is het plaatsen van een extra verdieping op uw woning of garage. Op deze manier hoeft u geen ruimte om het huis heen in te leveren en heeft u een volledige extra verdieping voor bijvoorbeeld een extra kamer, studieruimte of werkruimte. Een prefab dakopbouw, kort voor prefabricage dakopbouw, is een standaard model dakopbouw dat snel op uw woning of garage opgeleverd kan worden. Doordat een prefab dakopbouw een houtskelet heeft en beschikbaar is in standaard maten liggen prefab dakopbouw prijzen lager dan de prijzen voor een op maat gemaakte dakopbouw.

Prefab dakopbouw laten plaatsen door CIA Bouwbedrijf

Bent u ook van plan een dakopbouw te laten plaatsen? Bij CIA Bouwbedrijf kunt u terecht voor verschillende soorten prefab dakopbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Prefab dakopbouw plat dak;
  • Prefab dakopbouw schuin dak;
  • Prefab dakkapel als dakopbouw;
  • Prefab dakopbouw voor garages.

De kosten voor een prefab dakopbouw liggen lager dan de kosten voor een op maat gemaakte dakopbouw. Niet alleen creëert u met een prefabricage dakopbouw snel en voordelig meer woonruimte, ook de waarde van uw huis stijgt hiermee. Investeer ook in uw woning met een prefab dakopbouw. 

Informatie aanvragen Bel: +316 30 59 58 59 voor advies