Prefab Dakopbouw Heemskerk

Laat uw prefab dakopbouw in Heemskerk plaatsen door onze experts bij CIA Bouwbedrijf. Aanbouw, opbouw en uitbouw op uw woning of garage - het is allemaal mogelijk! Gespecialiseerd in diverse soorten aanbouw en opbouw kunnen onze experts uw huis op deskundig en snel uitbreiden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het uitbreiden van uw huis? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten voor een prefab dakopbouw.

Informatie aanvragen Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 

 

Soorten prefabricage dakopbouw

Verschillende soorten dakopbouw vallen grofweg onder twee categorieën: prefabricage dakopbouwen en op maat gemaakte dakopbouwen. Prefabricage dakopbouw wordt ook wel prefab dakopbouw genoemd en betreft standaard modellen dakopbouwen die voor het grootste deel al in de fabriek in elkaar worden gezet. Prefab dakopbouwen kunnen dus vrijwel in een keer op uw woning of garage geplaatst worden, waardoor de oplevering veel sneller gaat dan bij een op maat gemaakte dakopbouw en ook de kosten voor prefab dakopbouwen lager liggen. Er zijn verschillende soorten prefab dakopbouw mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Prefab dakopbouw in Heemskerk voor een plat dak;
  • Prefab dakopbouw schuin dak;
  • Prefab dakopbouw garage;
  • Prefab dakkapel als dakopbouw.

 

Prefab Dakkapel Heemskerk

 

Prefab dakopbouw of een dakopbouw op maat?

Hoe weet u of een prefabricage dakopbouw of een op maat gemaakte dakopbouw beter bij uw woning of garage past? Wij hebben enkele verschillen tussen een prefabricage dakopbouw en een op maat gemaakte dakopbouw voor u op een rijtje gezet:

  • Een prefab dakopbouw wordt in de fabriek al voor het grootste deel in elkaar gezet, terwijl een dakopbouw op maat op locatie in elkaar gezet wordt;
  • De prefab dakopbouw kosten lager dan de kosten voor een op maat gemaakte dakopbouw, omdat er voor een op maat gemaakte dakopbouw voornamelijk meer arbeidsuren nodig zijn;
  • Een andere reden dat prefab dakopbouw prijzen lager liggen dan die voor een op maat gemaakte dakopbouw is dat een prefab dakopbouw een houtskelet heeft. Bij een op maat gemaakte dakopbouw kunt u kiezen voor andere materialen;
  • Met een prefab dakopbouw heeft u minder vrijheid dan met een op maat gemaakte dakopbouw.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de verschillen, de mogelijkheden en het kostenplaatje.

Prefab Dakopbouw

Prefab dakopbouw in Heemskerk door CIA Bouwbedrijf

Nieuw, innovatief en deskundig – dat is CIA Bouwbedrijf. Voor de oplevering van uw uitbouw, aanbouw of opbouw bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit materialen en een snelle oplevering door ervaren specialisten. Wat kost een prefab dakopbouw? Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een prefab dakopbouw of een dakopbouw op maat, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan voor uw prefab dakopbouw in Heemskerk. 

 

Informatie aanvragen Bel: +316 30 59 58 59 voor advies