Prefab Uitbouw

Een prefab uitbouw heeft verschillende voordelen ten opzichte van een op maat gemaakte uitbouw voor uw huis of garage. Een prefab uitbouw is namelijk een standaard model uitbouw, dat voor het grootste deel al in de fabriek in elkaar gezet wordt. Dit scheelt niet alleen in kosten voor het ontwerpen, maar ook voor het bouwen en plaatsen. Zo zijn de kosten voor een prefab uitbouw lager dan voor een op maat gemaakte uitbouw en kost de oplevering minder tijd. Waar een op maat gemaakte uitbouw meerdere dagen tot weken kan duren, kan een prefab uitbouw al in één dag staan. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een prefab uitbouw voor uw huis of garage? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

 

Wat zijn de mogelijkheden voor een prefab uitbouw?

Een prefab uitbouw biedt uitkomst wanneer u meer woonruimte wilt, maar niet wilt verhuizen. Welke soorten prefab uitbouw mogelijkheden zijn er?

  • Prefab uitbouw huis;
  • Prefab uitbouw garage;
  • Prefab uitbouw keuken;
  • Prefab uitbouw woonkamer;
  • Prefab uitbouw met verdieping;
  • Prefab uitbouw met kelder.

Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden wanneer u kiest voor een prefabricage uitbouw. Daarnaast liggen prefab uitbouw prijzen lager dan de prijzen voor een op maat gemaakte uitbouw. Bent u benieuwd naar de specifieke prefab uitbouw prijs voor een uitbouw aan uw huis of garage? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw prefab uitbouw. 

Informatie aanvragen

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies