Serre Aanbouw Hoofddorp

Steeds meer mensen kiezen voor serre aanbouw in Hoofddorp aan hun huis en dat is niet gek, een serre uitbouw heeft namelijk allerlei voordelen! Met een serre heeft u meer woonruimte in Hoofddorp, kunt u heerlijk genieten van de zon en stijgt de waarde van uw huis. Daarnaast creëert een serre een fijne overgang tussen uw huis en tuin, waar u heerlijk in kunt vertoeven wanneer de zon ondergaat of het seizoen buiten zitten nog niet toelaat.

Informatie aanvragen

Serre Aanbouw Hoofddorp

 

Wat is een serre aanbouw?

Een serre aanbouw is een soort kamer met glazen muren aan uw huis gebouwd, waardoor u het gevoel heeft alsof u buiten in de tuin zit. Niet alleen ziet een serre er mooi uit, het biedt ook nog eens de mogelijkheid om het gevoel te hebben in de tuin te zitten wanneer het buiten afkoelt. Een serre aanbouwen in Hoofddorp is tegenwoordig vrij snel gedaan, waarna u het kunt inrichten naar uw wensen. Wilt u van uw serre een dinerruimte maken, een terras of juist een loungeplek? Het kan allemaal, u kunt de serre inrichten naar wat uw huis nodig heeft!  

 

Serre bouwen in Hoofddorp: Welk materiaal is het meest geschikt?

Er zijn veel verschillende soorten serres gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, glas, aluminium en kunststof. Kunt u het beste een glazen serre aanbouwen, een aluminium serre, een kunststof serre of een serre aanbouw van hout nemen?

  • De serre aanbouw prijzen voor kunststof serres liggen vaak lager dan die van hout, simpelweg omdat aluminium goedkoper is dan hout. Heeft u dus een lager budget, dan is een kunststof serre wellicht iets voor u;

  • Welk materiaal serre het meest geschikt is voor u hangt ook af van de stijl van uw huis en tuin. Wilt u een romantische stijl creëren? Dan is een houten serre meer geschikt dan een aluminium serre, omdat aluminium een meer industriële stijl uitstraalt. Voor een moderne serre aanbouw is kunststof weer erg geschikt;

  • Een houten serre vereist meer onderhoud dan serres van kunststof of aluminium. Zo moet u het hout onderhouden en eventueel af en toe opnieuw verven. Denk bij het kiezen van het materiaal voor uw serre dus ook na over het onderhoud.

 

Serre aanbouw kosten

De kosten voor een serre aanbouw zijn de laatste jaren gedaald, omdat de technieken zijn verbeterd en serres bouwen makkelijker en sneller is geworden. De serre aanbouw kosten verschillen echter vrij veel voor de verschillende serres. Dit hangt onder andere af van het materiaal van de serre. Een kunststof serre aanbouwen is vaak goedkoper dan een serre aanbouwen van hout. Daarnaast hangt het ook af van de maten van de serre. Bij CIA Bouwbedrijf hebben wij veel ervaring met aanbouw projecten, met veel lof van onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw serre precies wordt wat u voor ogen had. Neem contact met ons op voor meer informatie over een serre aanbouw aan uw huis en over de serrebouw prijzen voor uw tuin.

Informatie aanvragen