Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping biedt veel mogelijkheden voor uw tuin, het hele jaar door. Als het in de lente net iets te koud is om buiten te zitten, is een overkapping dé oplossing. Plaats openslaande deuren in uw overkapping en gooi ’s zomers de deuren open om het zonnetje binnen te laten. Of maak een terrasoverkapping met doek waarmee u uzelf tegen gevaarlijke UV-straling behoedt wanneer de zon op z’n felst is.

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 
 

Terrasoverkapping met zonwering

De belangrijkste reden om tot de aankoop van een terrasoverkapping over te gaan is de bescherming die ze biedt tegen zon en regen. Op het gebied van zonwering hebt u diverse opties:

  • een terrasoverkapping van glas. Het glazen dak zorgt ervoor dat u toch nog naar de stralend blauwe lucht kunt kijken, terwijl u geen last hebt van UV;

  • een houten terrasoverkapping met dak van hout of PVC. PVC laat licht door, maar beschermt wel tegen de zon. De combinatie van hout met PVC zorgt voor een unieke, fraaie uitstraling;

  • een terrasoverkapping van aluminium met of zonder glazen wanden. Wilt u ook graag buiten zitten als het weer eens wat minder is? Dan zijn glazen schuifwanden sterk aan te raden. Hiermee sluit u uw overkapping af als het koud is, maar geniet u toch van uw tuin.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping op maat

De terrasoverkappingen van CIA Bouwbedrijf worden geheel aangepast naar uw wensen en behoeften. Hebt u een kleine tuin, maar wilt u toch een aluminium terrasoverkapping aan huis laten maken? Dat kan! Samen kijken we naar de mogelijkheden en bepalen we hoe groot de overkapping maximaal kan worden en welk materiaal het beste bij de rest van uw tuin past. Een terrasoverkapping maken vereist de nodige expertise. Daarom zetten we alleen echte specialisten in om de overkapping in elkaar te zetten. We adviseren u bovendien graag, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

Houten terrasoverkapping: vrijstaand of aan huis?

Een terrasoverkapping plaatsen kan op twee verschillende manieren: de constructie aan uw eigen huis verbinden of een vrijstaande constructie neerzetten. Het voordeel van een terrasoverkapping aan huis is dat de constructie als verlengstuk van uw woning te gebruiken is. Tijdens een lentebuitje zit u heerlijk droog en hoeft u niet door het natte gras te lopen om uw comfortabele loungehoek te bereiken. Ook een vrijstaande terrasoverkapping van glas heeft zo haar zonzijde. Zo creëert u gemakkelijk een aangename, enigszins afgesloten plek in uw tuin waar u helemaal tot rust kan komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een terrasoverkapping voor uw tuin? Wij plaatsen overkappingen in:

 

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies