Terrasoverkapping in Amsterdam-Noord

Een terrasoverkapping in Amsterdam-Noord stelt u in staat om zowel op broeierige zomerdagen als op koele lentedagen van uw tuin te genieten. Of u nu een terrasoverkapping van hout of aluminium in uw tuin wilt plaatsen: CIA Bouwbedrijf helpt u graag. We adviseren u niet alleen, maar leveren ook echt maatwerk dat lang meegaat en geheel aansluit bij al uw wensen.

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 
 

Tips en ideeën voor een terrasoverkapping op maat

Misschien bent u van plan uw eigen overkapping in Amsterdam-Noord in elkaar te zetten. Uw terrasoverkapping bouwpakket staat al klaar. Denk dan eerst nog wel even na over de volgende zaken voordat u aan de slag gaat: 

  • materiaal: het materiaal zegt veel over de uitstraling van uw overkapping. Met een houten constructie benadrukt u de natuurlijke elementen in uw tuin, terwijl aluminium juist een luxe, moderne uitstraling creëert;

  • open of gesloten terrasoverkapping: met een open overkapping bent u verzekerd van een fijne plek om voor de zon te schuilen. Een gesloten overkapping met glazen schuifdeuren of openslaande deuren geniet u echter ook op regenachtige dagen van uw tuin;

  • vrijstaand of aan huis: een terrasoverkapping in Amsterdam-Noord die met uw huis is verbonden biedt veel praktische voordelen. Zo hoeft u niet eerst uw tuin door om bij uw relaxplek te komen. Toch kan een terrasoverkapping vrijstaand ook fijn zijn, omdat u hiermee geheel zelf kunt bepalen waar uw loungeplek komt te staan;

  • met of zonder doek: sommige mensen kiezen ervoor een doek te gebruiken als dak van hun overkapping. Deze schuift u eenvoudig open wanneer u van de zon wilt genieten. Wordt deze te fel, dan sluit u het doek weer met hetzelfde gemak.

Terras overkapping Amsterdam-Noord

Terrasoverkapping zelf plaatsen of laten plaatsen in Amsterdam-Noord

Een terrasoverkapping in Amsterdam-Noord zelf plaatsen hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. CIA Bouwbedrijf levert al zijn overkappingen met een praktische handleiding. We geven uiteraard ook graag mondeling advies wanneer u er niet uitkomt. Hebt u twee linkerhanden of ziet u het niet zitten uw overkapping zelf te plaatsen? Dan plaatsen we uw houten of aluminium terrasoverkapping graag voor u. 

Terras Overkapping nabij Amsterdam-Noord

Vergunning voor uw terrasoverkapping in Amsterdam-Noord 

Misschien twijfelt u erover of u een vergunning nodig hebt voor uw houten terrasoverkapping in Amsterdam-Noord. Gelukkig is dit meestal niet het geval. Zolang uw overkapping binnen de zone van 2,5 meter valt en niet hoger is dan 4 meter hoeft u geen vergunning aan te vragen. Als uw overkapping buiten deze zone valt, mag deze niet hoger zijn dan 3 meter en niet groter dan 30m2. In alle gevallen geldt dat een terrasoverkapping in Amsterdam-Noord nooit meer oppervlakte mag beslaan dan 50% van uw tuin. Hebt u vragen over het plaatsen of maken van een terrasoverkapping? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Informatie aanvragen