Terrasoverkapping in Badhoevedorp

Een terrasoverkapping in Badhoevedorp stelt u in staat om zowel op broeierige zomerdagen als op koele lentedagen van uw tuin te genieten. Of u nu een terrasoverkapping van hout of aluminium in uw tuin wilt plaatsen: CIA Bouwbedrijf helpt u graag. We adviseren u niet alleen, maar leveren ook echt maatwerk dat lang meegaat en geheel aansluit bij al uw wensen.

Informatie aanvragen 

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 
 

Tips en ideeën voor een terrasoverkapping op maat

Misschien bent u van plan uw eigen overkapping in Badhoevedorp in elkaar te zetten. Uw terrasoverkapping bouwpakket staat al klaar. Denk dan eerst nog wel even na over de volgende zaken voordat u aan de slag gaat: 

  • materiaal: het materiaal zegt veel over de uitstraling van uw overkapping. Met een houten constructie benadrukt u de natuurlijke elementen in uw tuin, terwijl aluminium juist een luxe, moderne uitstraling creëert;

  • open of gesloten terrasoverkapping: met een open overkapping bent u verzekerd van een fijne plek om voor de zon te schuilen. Een gesloten overkapping met glazen schuifdeuren of openslaande deuren geniet u echter ook op regenachtige dagen van uw tuin;

  • vrijstaand of aan huis: een terrasoverkapping in Badhoevedorp die met uw huis is verbonden biedt veel praktische voordelen. Zo hoeft u niet eerst uw tuin door om bij uw relaxplek te komen. Toch kan een terrasoverkapping vrijstaand ook fijn zijn, omdat u hiermee geheel zelf kunt bepalen waar uw loungeplek komt te staan;

  • met of zonder doek: sommige mensen kiezen ervoor een doek te gebruiken als dak van hun overkapping. Deze schuift u eenvoudig open wanneer u van de zon wilt genieten. Wordt deze te fel, dan sluit u het doek weer met hetzelfde gemak.

Terras overkapping Badhoevedorp

Terrasoverkapping zelf plaatsen of laten plaatsen in Badhoevedorp

Een terrasoverkapping in Badhoevedorp zelf plaatsen hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. CIA Bouwbedrijf levert al zijn overkappingen met een praktische handleiding. We geven uiteraard ook graag mondeling advies wanneer u er niet uitkomt. Hebt u twee linkerhanden of ziet u het niet zitten uw overkapping zelf te plaatsen? Dan plaatsen we uw houten of aluminium terrasoverkapping graag voor u. 

Terras Overkapping nabij Badhoevedorp

Vergunning voor uw terrasoverkapping in Badhoevedorp 

Misschien twijfelt u erover of u een vergunning nodig hebt voor uw houten terrasoverkapping in Badhoevedorp. Gelukkig is dit meestal niet het geval. Zolang uw overkapping binnen de zone van 2,5 meter valt en niet hoger is dan 4 meter hoeft u geen vergunning aan te vragen. Als uw overkapping buiten deze zone valt, mag deze niet hoger zijn dan 3 meter en niet groter dan 30m2. In alle gevallen geldt dat een terrasoverkapping in Badhoevedorp nooit meer oppervlakte mag beslaan dan 50% van uw tuin. Hebt u vragen over het plaatsen of maken van een terrasoverkapping? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Informatie aanvragen