Toilet Verbouwen

Wilt u graag een toilet verbouwen in uw huis? Bouwbedrijf CIA tovert jouw oude toilet om tot een prachtig urinoir. Voor wat toilet verbouwen inspiratie en ideeën raadt ik u aan een van onze plaatselijke pagina’s te bekijken. Bouwbedrijf CIA is ervaren met het renoveren van badkamers en toiletten. Het duurt ongeveer een aantal dagen om een nieuw toilet voor u te realiseren.

Informatie aanvragen                                                     

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 

Kosten toilet verbouwen

De kosten bij het verbouwen van een toilet is afhankelijk van de staat en de locatie van de badkamer. Vaak ligt dit tussen de 500 tot 5.000 euro. (Indien het geheel nieuw geplaatst moet worden inclusief tegels en stukadoorswerk) U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, waarbij wij plaats komen nemen bij uw toilet om te kijken hoeveel uur dit daadwerkelijk gaat kosten om op te knappen.

Toilet verbouwen tijd

Wij krijgen vaak de vraag of we toiletten kunnen verbouwen in 1 dag, dit is uiteraard gewoon mogelijk! Hierbij moeten wij alleen wel de ruimte hebben om aan de slag te kunnen en het te realiseren. De tijd met het verbouwen van een toilet kan verschillen aan de staat van het toilet en de tegels die daarbij eventueel gesloopt of opnieuw gezet moeten worden.

CIA Bouwbedrijf helpt een toilet verbouwen op de volgende locaties: