Toilet Verbouwen Amsterdam-Noord

Wilt u een toilet verbouwen in Amsterdam-Noord dat is bij CIA Bouwbedrijf geen probleem. Wij verbouwen toiletten en badkamers in en nabij Amsterdam-Noord. Hieronder vind u wat toilet verbouwen ideeën en toilet verbouwen inspiratie. Bij de foto’s ziet u een voor en na foto. De badkamer verbouwingen duren langer dan een simpel toilet verbouwen. Gemiddelde kosten toilet verbouwen is zo’n 2 dagen, weliswaar is het mogelijk om het in een dag 1 dag te realiseren.

Informatie aanvragen                                                     

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies 

Toilet Verbouwen oud

Toilet Verbouwen Nieuw

Toilet Verbouwen

Inbouw Toilet

Ook het plaatsen van een inbouw toilet in Amsterdam-Noord is mogelijk bij ons. Hierbij leveren wij een compleet inbouw toilet aan en plaatsen wij dit voor u. Het enige wat wij van u vragen is de ruimte en eventueel een bakje koffie. Het voordeel van een inbouw toilet of hangend toilet is de ruimte eronder, hierdoor is het een stuk gemakkelijk schoon te maken en oogt het mooi in uw badkamer of toiletruimte.

Toilet Verbouwen Oud

Toilet Verbouwen Amsterdam-Noord
wc verbouwen Amsterdam-Noord

 

WC verbouwen Amsterdam-Noord

Een toiletpot is voor ons vrij makkelijk te vervangen alleen prefereren veel klanten bij ons een toilet renovatie all-in. Hierbij is het bevestigen van een nieuwe wc in Amsterdam-Noord inclusief het betegelen of stucen ervan. De prijs hiervan is afhankelijk van de ruimte en of er tot het plafond moet worden betegeld of niet. Wij bespreken graag alle mogelijkheden door voor het betegelen van een toilet bij uw op locatie. Vraag gerust vrijblijvend wat informatie aan op onze website.

Informatie aanvragen                                                     

Bel: +316 30 59 58 59 voor advies