Veranda Bouwen Aerdenhout

Een veranda bouwen in Aerdenhout is de ideale manier om een verlengstuk aan uw woning toe te voegen. Het voordeel van een veranda is dat u deze in kunt richten zoals u wilt: maakt u er een ruime eethoek van met een luxe diningset of kiest u eerder voor een kleine veranda waar u kunt uitrusten op uw loungebank na een lange dag werken? De keuze is aan u! CIA Bouwbedrijf laat u graag weten wat de mogelijkheden zijn.
 

Informatie aanvragen

Veranda Bouwen Aerdenhout

Een houten veranda bouwen

Een houten veranda in Aerdenhout voegt een extra stukje isolatie toe aan uw woning. Kiest u ervoor een glazen pui in uw veranda te plaatsen? Dan isoleert u uw woning nog beter, aangezien de wind dan niet zo naar binnen waait. Een veranda of tuinhuis maken aan uw woning vermindert dus het warmteverlies in de koudere tijden van het jaar. Wat is het voordeel van een houten veranda ten opzichte van andere materiaalsoorten?

 • hout heeft een landelijke en rustieke uitstraling;
 • een houten veranda werkt isolerend en is relatief duurzaam;
 • een houten veranda constructie op palen is stevig en betrouwbaar;
 • hout is geluidswerend;
 • hout is bestand tegen wisselende temperaturen.

Bij CIA Bouwbedrijf is het mogelijk uw veranda op maat te laten maken. Of u nu een grote of kleine veranda in Aerdenhout wilt plaatsen, onze vakmensen klaren de klus graag voor u. Ook denken we graag met u mee over de mogelijkheden van een veranda voor de kleine tuin. 
 

Veranda Aanleggen
 

Tips voor een veranda aanleggen en inrichten

Een veranda aan huis bouwen in Aerdenhout vereist een goede voorbereiding, of u nu besluit zelf een veranda te maken of het door professionals uit laat voeren. Een aantal zaken waar u op moet letten voordat u aan de slag gaat:

 • veranda op maat of prefab veranda: hoewel een veranda op maat maken een goede optie is voor de kleine tuin, kan een prefab veranda ook veel voordelen hebben, vooral als het op de kosten aankomt;
 • afmetingen veranda: bepaal vooraf goed hoe groot uw veranda moet worden. Voor de bouw van een veranda levert u altijd een stukje tuin in. Bekijk daarom vooraf goed hoeveel ruimte u nodig hebt;
 • vergunning voor veranda: in sommige gevallen hebt u een bouwvergunning nodig om een veranda te bouwen in Aerdenhout. Informeer hier van tevoren naar zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan;
 • doel van uw veranda: bedenk waarom u precies een veranda wil. Wilt u graag een extra eethoek creĆ«ren of een loungeplek waar u heerlijk kunt luieren op een hete zomermiddag? Stem hier de grootte en inrichting van uw veranda op af.
   

Een veranda op palen inrichten

Een veranda inrichten is uiteraard iets heel persoonlijks. Waar de een houdt van rotan loungebanken, wil de ander het liefst houten stoelen. Wel is het goed om erbij stil te staan dat uw meubelen een groot gedeelte van het jaar buiten zullen staan. Kies daarom voor meubelen die duurzaam en goed te onderhouden zijn. Neem voor tips of vragen gerust contact met ons op, wij helpen u graag aan een veranda in Aerdenhout waar u tevreden mee bent!

Informatie aanvragen